Search

Taekwon-Do IN NAE DO KWAN

De weg naar volharding

De Taekwon-Do school ‘IN NAE DO KWAN’ is in 1973 opgericht door Eric Broos. De naam betekent ‘De weg naar volharding’. Het begrip volharding (In Nae) is één van de grondleerstellingen van Taekwon-Do.

Onze missie:

Bij Taekwon-Do IN NAE DO KWAN meer dan slaan en schoppen. De Do staat centraal evenals de ontwikkeling van jouw persoon. Met als doel een positieve bijdrage te leveren aan jezelf en jouw omgeving

[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]http://www.youtube.com/watch?v=B1w97q9ZEjk[/youtube]

U in de Wijk Taekwon-Do IN NAE DO KWAN Utrecht/Overvecht

 

Aansluiting bij de bond, ITF-Nederland

Taekwon-Do IN NAE DO KWAN is aangesloten bij ITF-Nederland de enige bond in Nederland die erkend is door de wereldbond ITF (Internationale Taekwon-Do Federatie). Binnen Nederland zijn er verschillende Taekwon-Do scholen die de ITF-stijl beoefenen maar niet aangesloten zijn bij ITF-Nederland en dus ook niet erkend door de wereldbond.

Wij van Taekwon-Do IN NAE DO KWAN beoefenen de enige, echte ITF-stijl en zijn ook de eerste en grootste school in Midden-Nederland die aangesloten is bij de Nationale bond (ITF-Nederland). Het ITF systeem is semi-contact dat wil zeggen er mag wel geraakt worden, maar er mag niet doorgeslagen worden, bij het onderdeel sparring in tegenstelling tot het full-contact systeem van de WTF.

Door aansluiting bij ITF-Nederland:

  • Zijn je Taekwon-Do diploma’s internationaal erkend geregistreerd (dit laatste geldt voor Dan-graden).
  • Kun je meedoen aan ITF evenementen (o.a. wedstrijden en ITF-dagen) in binnen- en buitenland.
  • Krijg je les in de juiste en correcte ITF stijl, van een leraar die op de hoogte is van de nieuwste ontwikkelingen in deze stijl.

De bondscontributie bedraagt € 25,00 voor jeugdleden (t/m 12 jaar) en € 30,00 voor junioren en senioren (13 jaar en ouder) per jaar.

Privacy beleid Taekwon-Do IN NAE DO KWAN

PRIVCACYBELEID van Taekwon-Do IN NAE DO KWAN

Erkend leerbedrijf Sport en bewegen 
Leerlingen van Sport Utrecht en MBO Utrecht sport en bewegen kunnen terecht bij ons voor verschillende stage’s, 1e jaars tot en met niveau 3/4.
Zie onze promo film.
https://youtu.be/zmdpc8yqIpE

Overige informatie:

  • KVK-nummer 30185252
  • BTW-nummer NL 81502269401
  • IBAN NL28RABO0121658309
  • Contact persoon Saseong James Tjin-A-Ton; info@itf-taekwondo.nl  06-54277369

 

Als eerste Taekwon-Do club op nationale Televisie vanaf mei 2021-2022