Search

TKD Cool Kids

Taekwon-Do IN NAE DO KWAN heeft een bijzonder ITF Taekwon-Do programma, speciaal gemaakt voor onze jongste sportertjes; 3-5 jaar: de Taekwon-Do Cool Kids

Dit ITF Kids programma; TKD Cool Kids is een volledig lesprogramma dat andere kinder programma’s voorbijstreeft;

1) De Taekwon-Do tenets (Hoffelijkheid, zelfbeheersing, doorzettingsvermogen, eerlijkheid en respect) komen uitgebreid aan bod, wat nodig is in onze hedendaagse maatschappij.

2) Het is ITF Taekwon-Do gericht, de kinderen worden via verschillende niveaus spelenderwijs maar gestructureerd, klaargestoomd op zowel geestelijk als lichamelijk vlak voor een hogere band.

3) Thema’s als omgaan met vreemden en gevaarsbeheersing, omgaan met pesten, voeding, samenwerken en fitness komen uitgebreid aan bod.

4) Door de opdrachten in het werkboek, vind er een interactie plaats tussen uw kind, de ouders, de sportclub en de basisschool; maw algehele integratie.

Geen andere Martial Arts sport is eerder gekomen met zo’n uniek, gestructureerd en uitgeschreven  kinder programma inclusief een mooi geïllustreerd werkboek. Naast het spelenderwijs het aanleren van aanvals- en verdedigingstechnieken wordt er gewerkt aan de Taekwon-Do tenets, levensvaardigheids thema’s en er is een volledige samenhang is tussen het kind, de ouders, de sportclub en de school. Voor het ITF Kids programma TKD Cool Kids is er een mooi Taekwon-Do pak ontwikkeld, daarnaast wordt uw kind positief gestimuleerd dmv het behalen van verschillende soorten  badges, certificaten en streepjes.

Waar:

TKD Cool Kids IN NAE DO KWAN heeft maar liefst 12 groepen beschikbaar

     
Maandag 16.00 uur Teun de Jagerdreef 1a, rechterzij-ingang to voetbal kooi
Maandag 16.45 uur Duurstedelaan Brede School Hoograven 1e etage links
Dinsdag 17.15 uur Gymzaal Kweektuinlaan B, Kweektuinlaan 11 Utrecht 
Woensdag 15.00 uur  Industrieweg 64 1e etage Maarssen, pand richting Gamma
     
     
Vrijdag 16.30 uur Emille Hullebroeckstraat, Terwijde (gymzaal naast apotheek)
     
Vrijdag 17.00 uur Industrieweg 64 1e etage Maarssen, pand richting Gamma
     
Zaterdag 09.00 uur Springweg 184, Utrecht (oefenzaal Fysio-Fit Utrecht)
Zaterdag 09.00 uur Kallameer 2, Woerden (gymzaal Regenboogschool)