Als: Sport, Zelfverdediging, Manier van leven, Sociale ontwikkeling. info@itf-taekwondo.nl Tel. 06 54277369

Vanaf maandag 5 jan. starten weer alle lessen.

Nieuw: ITF Harmony Taekwon-Do voor 50+ Iedere donderdag 10.00 uur op onze eigen locatie aan de Ambachtsweg 50

Nieuws

Wedstrijdtraining en Team Tul EK junioren dames

Afgelopen zondag 12 jan. was er wederom de maandelijkse training van onze eigen wedstrijdgroep inclusief de EK gangers. Dat ter voorbereiding op de Open Valkenwaardse 19 jan. en Open Dutch 25 jan. Focus bij het onderdeel tuls; op welke wijze kan je gebruik maken van de expertise van je teamleden op je eigen locatie.

Bij het sparren, het bewegen en daarna reageren op je tegenstander. De training werd afgesloten met de conditietest voor de EK gangers:
Boosabum Chris, Simon, Quinayah, Fleur en Ana. Maar natuurlijk deden de andere wedstrijdleden daar aan mee.

De junioren dames Boosabum Fleur en Quinayah moesten samen met Sabum Randy door naar Team Tul training voor het EK in Bratislava.
Doordat elke teamlid (zes) op haar eigen manier een tul loopt moet er samen gekeken worden hoe maken wij er een eenheid van en daarna welk choreografie patroon gaan wij daarbij lopen. Dus zal er nog veel met elkaar getraind moeten worden.

Voormalig scout FC Utrecht traint bij Taekwon-Do IN NAE DO KWAN ,ITF Harmony

 

Voormalig FC Utrecht scout traint nu ook bij Taekwon-Do IN NAE DO KWAN, ITF Harmony

  Sport Var.

Kaderdag 5 jan. 2020 Taekwon-Do IN NAE DO KWAN

Ter voorbereiding van het aankomend jaar was er weer een kaderdag van onze club. Het mooie is dat wij ons eigen kader opleiden en er gelukkig genoeg volwassen vrijwilligers zijn die positief en enthouasiast zijn en ons willen bij staan. Doordat een ieder een eigen kijk heeft op een onderwerp gezien zijn /haar achtergrond /opleiding en werk is er steeds een andere input wat verhelderend kan werken. Jammer dat Boosabum Bareld en Audrey het praktijkgedeelte moesten missen door verplichtingen, evenals Boosabum Jurg (werk).

Naast de algemene zaken stond onze ITF Cool Kids programma (3-5j) centraal. De Taekwon-Do tenets waarbij de strong five daar centraal voor staan. Onze ITF heeft heel goed nagedacht welke figuur welke tenets symboliseert, vanaf Curtis ( beleefdheid) , Jung Su ( eerlijkheid) , Sabira (geduldig, volhardend), Serena (beheerst) tot en met Jabari( Onbevreesd) waarbij ook de verschillende culturen worden vertegenwoordigd. Sabum Randy had een mooie power piont presentatie gemaakt.

Daarna was het tijd voor de praktijk, waarbij Saseong James het kader dmv oefeningen zelf liet ervaren hoe het is om een les op te bouwen, variatie, van moeilijk naar makkelijk en ook nog uitdagend. waarbij de warming up van onze brein niet werd vergeten.

EK selectie en workshops Kerstvakantie Taekwon-Do IN NAE DO KWAN

Terwijl iedereen aan het genieten is van de Kerst, gaan wij als club gewoon door met workshops aan Bso’s niet alleen in Utrecht maar in Bennekom en Zeist , verder ook sportdag Hoograven allemaal door onze Sabum Randy en Mohamed. 

Onze EK selectie met Boosabum Chris, Simon, Quinayah, Ana en Fleur hebben verschillende dagen hard getraind , focus op uithoudingsvermogen kracht ( verschillende testen) , lenigheid en core.

Kerstdinner 20 december 2019

Elk jaar sluiten wij het seizoen af met een Kerstdinner op onze eigen locatie op de Ambachtsweg 50, voor alle volwassenen van onze club , groep 55+j ITF Harmony, met alle leden van ons wedstrijdteam en natuurlijk onze kaderleden. Iedereen neemt een lekker warm gerecht mee. Er waren wederom zoveel verschillende gerechten dat het bijna niet mogelijk was om van alles te proeven. Een opsomming, Afghaans, Surinaamse bami, Chinese bami- loempias- vlammetjes ed, mihoen, Hongaarse rundvlees, Indische- surinaamse-bbq kippenpootjes, bara en pom, maiskoekjes, indo roti koes koes -spek koek, verschillende soorten saucijzenbroodjes, pasteitjes , Marokkaanse kip bastilla, pompoen soep, macaroni met vlees-groenten saus, verse vruchtenspies, appelkruimel taart, quiche , en ga zo maar door. Gelukkig zijn er altijd genoeg mensen die helpen met het aankleden, ouders van Sabum Randy, Boosabum Liesbeth, wedstrijdteam leden en ouders.

Zie onderstaande link hieronder voor een kleine impressie .

Iedereen prettige feestdagen en tot in 2020

https://itf-taekwondo.nl/wp-content/uploads/2019/12/ece0c546-dd62-4a3a-bf3c-ebe81dd96402.mp4

Examens december 2019 Taekwon-Do IN NAEDO KWAN

De laatste examens van het jaar 2019 hebben plaatsgevonden vanaf 9 december op de verschillende locaties. Een maand van te voren geven de leden zich op en dan kan er door de leraar gekeken worden of het lid er klaar voor is. De exameneisen zijn bekend en de leden weten wat er van hun gevaagd wordt . Op de dag zelf moet ze laten zien wat ze kunnen waarbij er ook nog gekken wordt hoe ze zich gedragen in d les qua houding, kennis en kunde.Iedereen gefeliciteerd . Op naar de het volgend examen week van 23 maart 2020.