Search

Boosabum Mariska op bezoek bij ITF Harmony Taekwon-Do IN NAE DO KWAN

Vandaag was Boosabum Mariska uit Boxmeer op bezoek bij ons om te ervaren hoe wij les geven aan deze doelgroep 55+j ITF Harmony en wie weet is ze volgende in Nederland die ook gaat starten.

Voor deze doelgroep is nu de Taekwon-Do Harmony programma ontwikkeld ism geriatrisch artsen, psychologen. Iedereen weet dat als wij ouder worden ook de bewegelijkheid in de gewrichten afneemt en dichtheid in de botten  wat ontzettend van belang is bij het vallen.

Tijdens ITF  Harmony doen wij naast weerbaarheid, veel Taekwon-Do oefeningen waarbij het accent ligt op balans, concentratie, coördinatie, krachtontwikkeling en het geheugen.Het gaat er niet om dat alles krachtig en snel uitgevoerd moet worden zoals bij wedstrijden maar gericht op de totale gezondheid behouden en bevorderen van de ouder wordende mens dmv Taekwon-Do.

Wij doen dan veel oefeningen , waarbij plezier voorop staat en niet het perse “sparren, vechten tegen elkaar”. Gratis proefles elke donderdag 10.00u locatie Maarssen, Industrieweg 64 1e etage. Even een email sturen naar info@itf-taekwondo.nl