Search

Jeugddag 18 mei 2024 Haarijnse plas

Het weer konden wij niet plannen, maar het was wederom een stralende dag in mei. Ruim 140 kinderen hebben genoten van wederom een mooie Jeugddag. Sabum Randy en Boosabum Audrey, geholpen door Boosabum Jeroen/Jonathan en Rutger hadden de leiding vanaf aanvraag bij de gemeente, alle e-mails naar ouders en overige kaderleden ,de uitnodigingen en de organisatie op de dag zelf. Van te voren waren er negen groepen gemaakt met drie begeleiders . Iedereen moest zich melden en werden vervolgens op leeftijd verdeeld met een gekleurde strikje.Vanaf de TKD Cool Kids tot en met de ouder jeugd waren aanwezig.

Na het groeten en indelen en negen groepen konden wij aan de slag met Taekwon-Do onderdelen, kussen training, tuls, hosin sul , stepsparring, sparring, special technieken en natuurlijk kwamen de tenets de gehele dag naar voren metname het water gedeelte.

Na de lunch de verschillende spellen, kaartjes verzamelen met water vuur spons, ook een pionnen spel met papier, schaar, rots, ballonspel met opdrachten, hoepel , spinnenspel, trefbal en natuurlijk het touwtrekken. Zie filmpje van de dag zelf https://www.facebook.com/reel/381620608234274