Search

EK 17-21 april Lublin, Taekwon-Do IN NAE DO KWAN

 In deze week vond de 38th AETF European Taekwon-Do senior , de 29th European Junior Championship en voor het eerst de Pre-Junior plaats. Met 839 deelnemers en 33 landen en 209 coaches was het voor ons als T&U committee ( Master Sandy uit Scotland, Sabum Attila, Hongarij en GM Vones, Duitsland ) een uitdaging om vanaf de inschrijving, poules, loting, scheidsrechters tot en met de dagen zelf om het voor elkaar te krijgen. Heel veel mensen kijken alleen naar de wedstrijddagen, maar voor het toernooi hebben wij heel veel contact met elkaar ism de organisatie in Polen. Saseong James zat de scheidsrechters/coaches vergaderingen voor en elke dag bijeenkomsten met de Jury presidents om alles op een lijn te krijgen qua niveau en scores. Sabum Randy en Boosabum Nathan waren de coaches voor onze club.

Boosabum Audrey van onze club was geselecteerd om als scheidsrechter deel te nemen samen met Sabum Rory, Bram en Marissa, ook omdat ze up to date waren qua regels ( IUC en ICC gevolgd).

Van onze club waren er hele mooie resultaten, Boosabum Kayden en Myrthe 1e, Kenya ( sparren) samen met Deena en Jazzlynn 2e (pre arranged), Deena 3e tul en samen met team Junioren sparren Silke, Kenya, Deena 3e.

Voor onze club al met al een heel mooi resultaat ook omdat ITF Nederland op de 10 plaats eindigde in de ranking.