Search

Wedstrijdtraining 15 april Taekwon-Do IN NAE DO KWAN

Vandaag was voor de EK gangers ook de laatste training voordat wij met z’n allen vertrekken naar Lublin 17-21 april. Boosabum Kayden en Myrthe waren al met de auto vertrokken. Boosabum Gideon, Silke, Deena, Jazzlynn, Kenya, Gabriel en Koen hebben samen met de coaches Sabum Randy en Boosabum Nathan veel zin in. Saseong James lid van de T&U committee AETF zal daar ook aanwezig zijn. Helaas doordat Top Ten niet een volwaardige sponsor is moeten de nieuwe NL team deelnemers andere trainingspakken aan. Gelukkig voor ons niet.De training vandaag was gericht op fun, herhaling en kennis overdracht. Nav het afgelopen suikerfeest heeft zowel Sabum Mohamed asl Layane en Elle Noor ons verwend. Alles van het EK is live te volgen. https://cdn.sportdata.org/31a8ce80-c124-4bda-b584-8c8dc8317df9/