Search

Plaque Training ITF Nederland Taekwon-Do IN NAE DO KWAN 10 maart 2024

Wederom was er weer een zg plaque training voor leraren en assistenten die lesgeven op een club. Olv van het CTO Gm Willy was er een mooie programma. Het gaat om expertise uitwisselingen, kennis met elkaar delen, van gedachten wisselen met als doel beter en gevarieerder les te kunnen geven. Bijvoorbeeld onderwerpen als een aparte groep die op examen gaan op de LTC, het belang van de ZITs opleiding, creativiteit en werkvormen bedenken bij oa tul, sparring, steps, kracht en conditie. Assistenten die een stukje kennis moeten overdragen op een didactische wijze naar ervaren leraren. Lesgeven op muziek, dankzij Sally, theoretische Quiz.

Taekwon-Do INNAE DO KWAN was aanwezig met Sabum Randy, Mohamed, Boosabum Audrey, Jonathan, Jochem en Saseong James.