Search

Wedstrijdtraining Taekwon-Do IN NAE DO KWAN

Zondag 4 februari begon de dag vroeg, eerst evaluatie met alle coaches over de succesvolle Open Dutch https://itf-taekwondo.nl/2024/01/29/open-dutch-27-jan-2024-taekwon-do-in-nae-do-kwan/daarna de wedstrijdleden verdeeld over twee groepen omdat iedereen natuurlijk aan bod moet komen met zijn/haar goede en verbeterpunten.

Hierna bij de tuls focus op het delen van kennis aan de gekleurde banders vanaf hoe bereiden ze zich metaal en fysiek voor , de warming up, tot aan een hulpvraag en de daarbij horende oefeningen om een techniek beter te kunnen uitvoeren. Gelukkig hebben wij genoeg kader om daarna in groepjes de tul te oefenen.

Bij het sparren nav de opleidingsdag blessure en vechtsporten https://itf-taekwondo.nl/2024/01/26/blessurebeleid-bij-kracht-en-vechtsporten-taekwon-do-in-nae-do-kwan/overeenkomsten en verschillen met WT besproken en wat kunnen wij van hun leren en toepassen binnen onze club. Daarna de verschillende rollen in een wedstrijd en deze natuurlijk oefenen en proberen toe te passen.