Search

Kaderdag 7 jan 2024 Taekwon-Do IN NAE DO KWAN

Voor het begin van het nieuwe jaar even weer bij elkaar om te vergaderen en deze keer de nieuwste ontwikkelingen van de IIC Wenen https://itf-taekwondo.nl/?s=iic en vervolg opleidingsdag David.

Onze sport Taekwon-Do is zo een mooie sport en zich elke keer aan het ontwikkelen dat wij weer tijd te kort kwamen om alle veranderingen door te geven en te trainen.

Hierna snel weer door naar de al weer derde opleidingsdag van David met als thema de zes rollen als lesgever. Iedereen moest een les filmen en deze doorsturen naar een andere kaderlid die dan feedback geeft op de zes rollen. Waarbij David de theorie koppelt met praktijk voorbeelden. Ondanks wij al jarenlang lesgeven is er altijd verbetering mogelijk ook aangezien feedback heel belangrijk is. Deze drie dagen waren een verrijking voor ons als club en lesgevers . Op deze wijze staan wij niet stil en blijven wij ons ontwikkelen.