Search

Open dagen 15 jan. 2024 Vuist tegen Discriminatie


Beste ouders, verzorgers en Taekwon-Doins,

Een gezond en sportief 2024 . Alle lessen starten weer vanaf maandag 8 jan. Locatie Springweg op zaterdag 6 jan. Wij hebben er zin in. 

Open dagen Vuist tegen Discriminatie

 https://www.dropbox.com/scl/fi/6cr0r0botitol752pyvd7/Folder-Open-Deuren-dagen-januari-2024.pdf?rlkey=782o6i8d6yfp7y3vreliupasa&dl=0

Onze sport Taekwon-Do als pedagogisch instrument gebruiken.

Het project Vuist tegen discriminatie is een jaar geleden gestart en ook dit jaar komt er een vervolg waarbij de deelnemenden clubs open dagen hebben ism de Gemeente Utrecht en NIVM . Wanneer: in de week van 15 jan. 2024. Het doel is om nieuwe ontmoetingen te faciliteren en de potentie van vechtsport als sociaal bindmiddel in te zetten voor de stad en tegelijkertijd een gezamenlijke ‘vuist’ te maken tegen discriminatie. De kans om gratis  vriendjes/vriendinnetjes, familie kennis te laten maken met onze club dmv een gratis proefles te volgen en/of bij een van de deelnemende clubs. Zie de bijlage voor het overzicht.

Als we de jeugd zonder vooroordelen op willen laten groeien om uitsluiting en discriminatie tegen te gaan, is het van belang dat wij als leraren en ouders hier expliciet aan werken. Op onze club vinden wij het belangrijk dat de jeugd in staat is om zich in te kunnen leven en te kunnen verplaatsen in elkaar. Ook is het belangrijk dat de ze met verschillende achtergronden tijdens het omgaan met elkaar de onderlinge verschillen niet als tegenstelling gebruiken, maar dat ze de kracht van deze verschillen inzien en benutten.

Op onze club moeten de leden zich veilig voelen om hun zelf te zijn en te kunnen uiten en plezier hebben.

Zie links, eerder verschenen acivitieten.

 Vriendelijke groeten en taekwon,

 Saseong James & Boosabum Liesbeth
Taekwon-Do IN NAE DO KWAN
www.itf-taekwondo.nl
 info@itf-taekwondo.nl
+31654277369