Search

Kerstdiner Taekwon-Do IN NAE DO KWAN 22 dec 2023

Traditie getrouw sluiten wij het jaar af met onze Kerstdiner, iedereen brengt een warme maaltijd mee zodat een ieder kan genieten van elkaars keuken oa, Oekraïens, Roemeens, Koreaans, Marokkaans, Chinees, Indias, Indische, Surinaams, Nederlands, Japans. Hele mooie TKD INDK taarten, zelf gebakken kerstbrood, cakes, spekkoek, fruit en bowl als dessert. Teveel om allemaal op te noemen en op te eten. Fam. Brouwer , Heus heeft veel versierd mbv Boosabum Ikrame, Jonathan daarvoor onze dank.

Was je door omstandigheden er niet bij dan tot volgend jaar 20 dec. 2024 . Iedereen bedankt voor de gezelligheid en op naar de feestdag en gezond en sportief 2024 en net als het thema Vuist tegen Discriminatie eten maakt geen onderscheid en brengt mensen bij elkaar.

Zie ook de foto galerij