Search

Wedstrijdtraining Taekwon-Do IN NAE DO KWAN Utrecht

Zondag 24 september begon de eerste wedstrijdtraining met de evaluatie van het succesvolle WK.https://itf-taekwondo.nl/2023/09/18/wereldkampioenschappen-2023-itf-taekwon-do-tampere-finland-taekwon-do-in-nae-do-kwan/ Bij alle WK leden werd hun deelname doorgenomen, wat ze anders hadden moeten doen, met als belangrijkste doel ervan leren en de positieve dingen mee te nemen naar de toekomst. Waarbij de rode draad was, een groot internationaal toernooi wat de nodige spanning met zich meebrengt, mentale voorbereiding , concentratie, focus de key is tot succes , krachten en energie doseren.

Daarna onze eerste wedstrijdtraining met nog meer leden die mee willen doen in ons wedstrijdteam, allemaal van harte welkom. Aandacht werd besteed aan alle standen van de tuls, het mentaal snel kunnen schakelen tussen de verschillende tuls en technieken. Alles olv Sabum Randy, Boosbaum Nathan, Clyde en Saseong James.

Bi het onderdeel sparren, snelle technieken zoals de dung jomook , uitlokken van je tegenstander en reageren op een drill. Af afsluiting zware fysieke oefeningen om het mentale gedeelte te trainen.