Search

Huldiging wereldkampioenen , WK team Taekwon-Do IN NAE DO KWAN

Gisteren 20 september waren bijna alle WK deelnemers aanwezig voor onze huldiging ( Boosabum Fleur en Ana niet) Alle WK leden kregen een zonnebloem, die symboliseert standvastigheid en positiviteit. Boosabum Kenya wereldkampioen samen met de junioren wereldkampioenen , Kayden, Gideon, Gabriel , Koen en Myrthe als vice wereldkampioen. Ook Deena, Fleur, Silke en onze nieuw selectielid Jazzlynn. Naar ons weten heeft geen enkele club zoveel wereldkampioen in een keer gehaald.

De selectieleden werden gecoacht daar Sabum Randy, Clyde en Nathan die hebben een “natuurlijke” drank ontvangen om hun stembanden te smeren samen met een ingelijste foto met ons WK team. De leraren die de lessen hadden overgenomen kregen ook een presentje, Sabum Mohamed, Boosabum Sylvester, Audrey ,Jeroen. Daarna lekker taart eten met een mooie afbeelding erop.

Op naar de volgende successen.