Search

Voorstellen team WK Taekwon-Do IN NAE DO KWAN

Vanaf as weekend vertrekken onze WK deelnemers ( Boosabum Silke, Kayden, Fleur, Ana, Gideon, Kenya, Deena, Gabriel, Myrthe) samen de de coaches, Sabum Randy, Clyde en Nathan naar Tampere. Hieronder stellen ze zich voor.

Live streams zijn te volgen via onderstaande link. Vergeet niet dat het daar een uur later is , dus als er iemand om 10:00 moet is het in Nederland 09:00 https://cdn.sportdata.org/923b3a78-998c-4aae-9035-6cfe3d2e05bd/?fbclid=IwAR1y4WOlum_ar4pf7C9cyoFsL3G3UoM1eDeEcsnQTspQf-5CnSXCgqVGNbc

Ik ben Silke heus, en op het WK Taekwon-Do doe ik mee met de volgende onderdelen:

  • Individual pre-junior tuls 1e dan
  • Individual Pre-junior sparring 52-56 kg

Mijn doelen voor het Wk zijn om uit te voeren waarop ik heb getraind en me aan mijn gameplan te houden. Daarmee hoop ik een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten.Mijn grootste voorbereiding voor dit toernooi was, naast het EK afgelopen april, de vele trainingen die ik met de club en het Nederlands team heb gevolgd. Mentaal heb ik me vooral voorbereid door mijn tegenstanders te analyseren.

Ik kijk heel erg uit naar het kunnen toepassen wat ik afgelopen periode heb getraind en zie nu niet specifiek ergens tegenop.Ik heb het meest zin in de sfeer van het toernooi, en om met het Nederlands team deze ervaring mee te maken!

Hallo, ik ben Myrthe van der Veer en ik ben 18 jaar. Ik woon in Zeewolde en doe al vanaf mijn 6e jaar aan Taekwondo. Ik vind alle onderdelen van Taekwon-Do leuk om te doen en mijn favoriete onderdeel is sparren. Ik ben geselecteerd voor de onderdelen, Tuls junior dames1e Dan, sparren junior dames +65 en Powerbreak.  Ik ben nu 3x naar een EK geweest en heb in totaal 2 bronzen, en 4 zilveren medailles gehaald.  Maar het Wilhelmus en de gouden medaille om mijn nek ontbreekt en die wil ik nu niet meer door mijn vingers laten glippen! Hoe ik mij voorbereid op het WK? Trainen, rustig blijven en niet nerveus worden. Uitgaan van mijn eigen kracht en mij niet gek laten maken door  tegenstanders die imponeren. Ik ga met mijn ouders al een paar dagen eerder naar Finland zodat ik  goed uitgerust aan het WK kan beginnen. Ik ga voor die gouden medaille! Groetjes Myrthe

Kenya Lingers; Ik zit in de categorie +60kg, pre junior voor Sparren. Sparren is het onderdeel die ik ga doen tijdens de WK in Finland. Mijn doel is natuurlijk Wereldkampioen worden 💪🏽. En daarnaast hoop ik mijn grenzen te verleggen en ervaring op te doen. Ik kijk er naar uit om met mijn TKD IN NAE DO KWAN familie te strijden naar de top!

Hoi ik ben Deena Feley en ik ga dit jaar ook mee naar het WK en ik doe mee met: junior female sparring -57 kg, junior pre arranged en team junior female sparring.

Wat ik hoop te bereiken dit WK is dat ik me uiterste heb gegeven bij elk onderdeel en goed focused op de wedstrijd ben en natuurlijk ook gezellig hebben maar dat kan pas na dat ik klaar ben met mijn partijen.Voor mijn voorbereiding zonder ik mezelf af van de rest zodat ik gefocust en in mijn zone kan blijven. Dus ik zet dan mijn koptelefoon op en ga me opwarmen voor het onderdeel die ik ga doen en natuurlijk heb ik ook mijn coach nodig voor het opwarmen dus dan ga ik een paar drills met mijn coach doen die ik zou gebruiken in de wedstrijd.Waar ik het meest naar uit kijk is een goede ervaring krijgen van dit WK. Elk onderdeel zo goed mogelijk doen. Vooral met pre arranged want dat is een nieuw onderdeel die ik voor het eerst ga doen dus ik hoop daar ook goed te presteren.

Waar ik het meeste zin in heb is alles wel een beetje dus: het sparren, team sparren, pre arranged, de team sfeer en naar iedereen kijken die ook mee doet aan de WK.

Hallo ik ben Koen Slo ik ben 16 jaar. Vanaf groep 3 doe ik al aan Taekwon-Do en vind het super leuk. Ik doe mee met sparren junior onder 70kg en team sparren junioren. Mijn doel is om lekker mee te komen met de rest en hopelijk een prijs mee naar huis te nemen . Ik heb mij voorbereid door zo veel mogelijk te hardlopen en verschillende sparringdrills te oefenen en natuurlijk hard te trainen. En nu vooral deze laatste dagen gezond eten en vroeg slapen. Waar ik naar uit kijk is om te vechten op het WK en waar ik tegen op kijk is dat ik het best spannend vind. Ik heb ontzettend veel zin in het WK en om het samen met het team mee te maken. Groet Koen

Ik doe mee aan de onderdelen sparren -70 kilo junioren, team sparren en team breken. Ik heb zelf vooral zin in het WK en daarom is mijn doel om vooral plezier te hebben en een goede prestatie neer te zetten 😉 ~ Gideon Vogler

Kayden Lingers:

Met aankomend WK in Finland doe ik mee met de onderdelen: junior sparren (+75 kg), junior tuls (1e dan), junior teamsparren en junior team power break. Ik hoop mijn persoonlijke groei tijdens dit toernooi verder te ontwikkelen en natuurlijk horen daar de medailles bij 💪🏽. De voorbereidingen zijn deels in Spanje gedaan maar voornamelijk met onze coach Sabum Randy en het team in NL. Ook een mentale groei was een onderdeel van de voorbereiding. Ik kijk er naar uit om met het team mooie resultaten neer te zetten.

Hoi ik ben Ana en ik doe mee met sparren senioren dames -70kg en team sparren. Mijn doel dit WK is om te laten zien wat ik in mn mars heb en alles geven voor de winst. Daarvoor heb ik afgelopen maanden 5 dagen in de week getraind en ook op mijn vrije dagen heb ik gezorgd dat ik lichamelijke inspanning verrichte. Naast het fysieke heb ik ook mentale voorbereidingen getroffen en gemediteerd. Ik heb veel zin in het WK en kan niet wachten om met het gehele team elkaar aan te moedigen en als afsluiter natuurlijk feesten!

Ik ben Fleur, ik ben 18 jaar en op het WK doe ik mee aan de onderdelen sparren junioren dames -61kg en junioren dames team sparren.Mijn doelen en verwachtingen van het WK zijn dat ik mijn skills aan de wereld kan laten zien en met een medaille beloond te worden.

Mijn voorbereiding voor dit toernooi gaat precies zoals ik wil. Ik heb afgelopen weken/maanden keihard getraind. Ik heb uiteraard veel met mijn vaste trainingspartners uit mijn eigen club getraind, maar ik heb dit keer ook veel kunnen trainen met zeer ervaren vechters uit Nederland en uit andere landen.

Ik heb ontzettend veel zin in het WK in Finland. Ik verheug me er op om tijd door te brengen met mijn team, hun te supporten en ik kijk er naar uit om mezelf te gaan bewijzen in mijn eigen categorie.

Onze coaches: Sabum Randy, Clyde en Nathan.