Search

Kadervergadering en wedstrijdtraining selectie WK Taekwon-Do IN NAE DO KWAN

Zondag 27 augustus stond in het teken van onze kadervergadering, waarbij allerlei zaken worden besproken voor het nieuwe seizoen maar wij ook de eerste opleiding verzorgt kregen; “Master of coaching”. door Dhr. Vecht (ex trainer FC Utrecht).Zijn benadering van coaching sluit naadloos bij hoe wij als club les willen geven en hoe wij om gaan met onze leden, waarbij de tenets en eed centraal staat. Mooi om te zien dat zelf de meest ervaren leraren nog steeds kunnen blijven leren want ook bij het lesgeven en omgaan met leden verandert er veel. Direct daarna gevolgd door de online ITF coach meeting WK Tampere.

Hierna een van de laatste wedstrijdtrainingen met als gast Boosabum Tessa, Cala en Jazzlynn. Puntjes op de i voor hun oa het onderdeel pre arrangend. Verder veel wedstrijdsituaties waarbij het stukje mentaal en coaching geoefend werden.