Search

Danexamen Mitchell en Wedstrijdtraining Taekwon-Do IN NAE DO KWAN

Ondanks de zomervakantie was er het gisteren 24 juli een druk Taekwon-Do dag. Boosabum Mitchell van Sportschool Tim Kool ging op voor zijn 4e dan internationaal instructeur bijgestaan door Boosabum Cody. Sabum Rory en Tim waren de andere examinatoren. Naast theorie, de vele tuls, matsogi’s Ban Yu en Bal, Hosin Sul ,Radix en de verschillende breektesten. Waarbij wel naar voren kwam dat er meer aandacht besteed moet worden aan het overbrengen van de Do naar de leden als internationale instructeur en dat er evenveel aandacht besteed moet worden aan de hosin sul en breektesten. Maar veder goed examen en van harte gefeliciteerd .

Daarna wedstrijdtraining met al onze dames en als gast Boosabum Tessa. Eerst trainen met eesrtandsbanden, tuls , saprvrings grille en gebruik maken van het veld.