Search

Familie sport bij Taekwon-Do IN NAE DO KWAN

Wij sporten als familie samen bij Taekwon-Do INNAE DO KWAN, met wel 5 leden. Wij zijn terecht gekomen bij de club, toen onze oudste zoon Ibo, opzoek was naar een verdediging sport.  We hebben toen een gratis proefles mogen doen, omdat het de week van de sport was, vanuit de gemeente.    

En hadden toen vrijwel direct een klik en band met de sport en met Sabum Mohammed, op de locatie Vleuterweide.  Na onze oudste zoon was aangemeld, volgde al gauw onze andere, 3 zonen. 

Ik ben zelf ook overgehaald om deel te nemen, bij de volwassenen op de dinsdagen en vrijdagavonden, de trainingen te volgen. Mijn doel, was eigenlijk, voor het opbouwen van een beter energie niveau. Maar nu ik vaker samen train met mijn oudste zoon Ibo, smaakt het ook naar meer, voor mij.  Ik zou graag examens doen, in de toekomst en beter te worden in het uitvoeren van Taekwon-Do.          

Ik ben achteraf erg blij, dat ik mee ben gaan trainen. Onze zonen, vinden het prachtig dat, hun moeder nu mee traint en ook vooral het samen kunnen sparren en oefenen en vooral ook hun eigen moeder te verbeteren. We trainen veel thuis met zijn allen hopen zo een gezonden leefstijl te creëren en sportief bezig te blijven. Het zou leuk zijn als nog meer moeders of vaders, zich aanmelden bij de club. We trainen met een hele gezellige en hechte groepen samen, iedereen heeft respect voor elkaar en helpt elkaar beter te worden. Behalve het aanleren van verdedigingstechnieken. Brengt de sport veel meer met zich mee.  Zo werk je aan een beter uithoudingsvermogen en je motoriek wordt continue geprikkeld en traint veel samen, met andere leden. Mocht je het leuk vinden, om te werken aan je conditie en sportief geprikkeld te worden. Vanaf 3 jaar kan je bij de club terecht. 

Misschien zien we je snel,

Loretta, Ibo, Jon, Djarrel en Jim