Search

Wedstrijdtraining Taekwon-Do IN NAE DO KWAN en van ITF Nederland.

Wedstrijdtraining TKD INDK 11 juni 2023 locatie Maarssen.

Ook met temperaturen van 30 graden gaat het trainen gewoon hard door. Vandaag zelfs op 2 plaatsen, de WK-selectieleden zijn bij de gesloten wedstrijdtraining en alle niet-selectieleden hadden vandaag training op onze vaste locatie in Maarssen.

Omdat de rij met zwarte banders er niet waren hadden de aanwezigen extra veel ruimte, iets wat normaal gesproken met nog 8-9 andere Taekwon-Doins gedeeld moet worden. De wedstrijdtraining werd vandaag gegeven door Sabum Mohammed met assistentie door Boosabum Jonathan. Eerst kwam de technische training, waarbij bijna alle moeilijke technieken uit de tuls aan bod kwamen. Vervolgd met een uur sparringstraining, waarbij de leden hun favoriete technieken gingen gebruiken in sparringsvorm.

Met deze hitte is het natuurlijk belangrijk om goed water te blijven drinken, dus de nodige waterbreaks waren ook aanwezig.

Gesloten Wedstrijdtraining ITF Nederland Juni 2023

Afgelopen zaterdag werd de 2e GWT gehouden voor het Nederlands Team.

Onze leden Boosabum Kayden, Myrthe, Gideon, Kenya, Silke, Deena, Fleur, Ana en onze nieuw lid Koen, waren ook aanwezig.In Nieuwegein werd er gewerkt aan de onderdelen Powerbreken, Pre-Arranged sparring, Teamtuls, individueel tuls en sparren.

Taekwon-Do IN NAE DO KWAN heeft nog nooit zo grote selectie gehad en werd er hard gewerkt voor het aankomende WK in Finland dat begin September zal plaatsvinden. Ook Boosabum Nathan en Clyde zullen hun steentje as coach bijdragen.

Onder leiding van Sabum Rory Sabum Tim, Sabum Graziella, Sabum Kevin en onze eigen Sabum Randy werd iedereen scherp gezet op diverse onderdelen in een bloedhete zaal van bijna 30 graden hitte.