Search

Holland Cup 3 juni 2023 Taekwon-Do IN NAE DO KWAN

Holland Cup 2023

Afgelopen weekend werd de Holland Cup 2023 gehouden in Pijnacker.

Elk jaar word dit toernooi georganiseerd door sportschool Tim Kool. Deze keer was alles echt in een oranje jasje. Het center veld was omringd met oranje ballonen en ook konden er weer oranje klompen worden gewonnen naast de mooie medailles.

Ons team was gekomen met Scheidsrechters Boosabum Audrey, Rob en Jeroen, coaches Sabums Mohammed en Randy en Boosabum Jonathan en Clyde.

Kayden, Gideon, Ilias, Sam, Miles, Ryan, Sascha, Myrthe, Kenya, Lara, Silke, Ellae Noor, Layane en Deena mochten strijden om de prijzen, natuurlijk gesteund vanaf de tribune door de trouwe ouders van de deelnemers.

Na mooie en spectaculaire wedstrijden van vele vechters waren de uitslagen als volgt:

Kayden 2e met sparren
Gideon 1ste met sparren
Ilias 3e met tuls en 2e met sparren
Sam 1ste met sparren
Miles 1ste met tuls en 3e met sparren
Sascha 2e met sparren
Myrthe 1ste met sparren
Kenya 2e met sparren
Lara 2e met tuls
Silke 2e met sparren
Ellae Noor 2e met sparren
Layane 1ste met sparren
Deena 3e met tuls

Met in totaal 5x goud, 7x zilver en 3x brons zijn we geëindigd als beste Nederlandse club en het team met de meeste prijzen van het toernooi. 

In de medaille statistieken staan we net op de 3e plaats net onder Duitsland en Engeland die iets meer gouden medailles hebben gehaald.

Al met al weer een dag om trots op terug te kijken en we mogen weer trots zijn op de prestaties van ons wedstrijdteam. Link foto’s Rob Batenburg https://photos.google.com/share/AF1QipOP0JLh12RC7YjslG9g0HyzVMWXpKnNCFQgE1hfr5E0utd_GNGNaM-mSBTltO6kLg?pli=1&key=R3poNzk4NUk2TV9OZHV5VS1yVE9kZC05dVFhc2l3