Search

Jeugddag 27 mei 2023 Taekwon-Do IN NAE DO KWAN Thema; Vuist tegen Discriminatie.

Wij hadden geluk met het weer en konden samen met onze kader en vrijwilligers ruim 152 kinderen laten genieten van een mooie Jeugddag. Boosabum Jonathan en Jeroen hadden de leiding vanaf aanvraag bij de gemeente, alle e-mails en uitnodigingen tot de dag zelf. Door de grote aantallen moesten wij ook kinderen die te laat waren met opgeven helaas verwijzen naar volgend jaar. Voor ons het niet te doen als er na de sluitingsdatum nog kinderen zich aanmelden. Tip voor volgend jaar, snel opgeven !!

Na het groeten en indelen en negen groepen konden wij aan de slag met Taekwon-Do onderdelen, kussen training, tuls, hosin sul, radix, sparring, special technieken en natuurlijk de tenets.

Na de lunch het spelletjes gedeelte, vanaf de bekende Pokemon , kat en muis, estafette, lummelen, touwtrekken , schaar rots, steen, tot en met bal overgooien. waarbij telkens het thema naar voren kwam. Niemand overslaan doordat hij te groot, zwak, jongen, meisje , anders uitziet, ook de stille kinderen erbij betrekken etc etc.

Dit jaar mochten ook vriendjes en vriendinnetjes kennis maken en die ontvangden dan ook de badge van Vuist tegen Discriminatie.

Als afsluiting nog wat onderdelen in het water zonder de aller kleinsten.

Gelukkig kunnen wij als club beschikken uit veel kaderleden en vrijwilligers (25 in totaal) die hun vrije dag beschikbaar stellen maar daar krijgen ze ook veel blije gezichten voor terug.

Boosabum Bareld heeft daarna nog en uitstekende BBQ verzorgt ook daarvoor onze dank.

Tot volgend jaar. Zie hierbij een link met een video van de dag zelf.

https://fb.watch/kP0PTTyd3q/

Reactie van ouders:
-Wat een geweldige jeugddag was het! Dankjewel Randy en iedereen die mee heeft geholpen!
-Koen en broertje Daan hadden het ook erg naar hun zin! ๐Ÿ˜Š
-Levi en vriendje hebben ook zo genoten! Dank!
-Sam + vriendje hebben het heel erg naar hun zin gehad! Dank voor een super leuke dag!
-Hier ook alleen maar positiviteit, dank aan alle sabums en boosabums! ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘