Search

EK 26-29 april 2029 Cluj Napoca Roemenie

Samen met zeven (Boosabum Fleur, Kayden, Myrthe, Deena, Silke, Gideon en Kenya) van onze leden die geselecteerd zijn voor het Nederlands team ITF Nederland vertrokken wij naar Roemenie. Sabum Randy als clubcoach , Boosabum Audrey scheidsrechter en saseong James als een van de leden T&U committee (samen met master Sandy en Sabum Attila) .Iedereen vloog apart vanuit verschillende plaatsen, ouders en supporters.

BT Arena is een hele mooie grote hal met verlichting en led schermen wat wij nog niet gezien hadden. Saseong Harry en zijn IT team zorgen ervoor dat alles mbt Sportdata vlekkeloos verloopt.

Voordat het toernooi kan beginnen zijn wij al maanden bezig om alles achter de schermen te regelen vanaf, de uitnodiging ,reglement, het inschrijven van deelnemers , selecteren van de scheidsrechters tot en met loting, tijdschema, het eten , de weging en wat er op het veld moet staan tot en met de koffie toe. Saseong James is samen verantwoordelijk voor het scheidsrechters gebeuren op het toernooi , de vergaderingen en alles wat er op het veld gebeurt.Elke ochtend scheidsrechtersvergadreingen en als eerste in de zaal en als laatste weer eruit. De scheidsrechters zaten in Golden Tulip hotel waarbij het ontbijt en dinner goed was , lunch in de sporthal minder. De spelers in Grand hotel Napoca. Gelukkig verliep het toernooi goed en het tijdschema is altijd gehaald evenals de acht finale’s waarbij Sabum Rory de finale mannen mocht leiden. Boosabum Marrissa en Sabum Bram hebben ook genoten van het EK

Voor ITF Nederland was de voorbereiding niet optimaal doordat de oorspronkelijk TSC vervangen was door Sabum Graziella die haar taak hele serieus nam. De resultaten konden beter ook voor onze deelnemers. Boosabum Cala uit Groningen zilver. Boosabum Myrthe won zilver met een hele dikke gouden rand doordat ze op het laatste een minpunt kreeg voor tijdrekken. Boosabum Silke echt mooi brons, waar ze hard voor gevochten had, samen met Tijmen mocht ze Nederland vertegenwoordigen in de openings ceremonie. Het dames junioren team behaalde een hele mooie zilveren medaille ook doordat Boosabum Deena en Kenya niet verder konden door een lichte hersenschudding.

Bij het breken als team ook zilver wat natuurlijk een verrassing was omdat invaller Boosabum Silke snel even daarop moest trainen samen met expert Demi. Op naar volgend jaar in Lublin Polen. Sponsoring was weddrom netjes verzorgt door Top Ten.Fotos organisatie https://www.smugmug.com/gallery/n-VDgqp4/

Silke
Brons met sparren
Zilver met team sparren
Zilver met power breken

Myrthe
Zilver met sparren
Zilver met team sparren
Zilver met power breken

Fleur
Zilver met team sparren
Zilver met power breken

Kenya
Zilver met team sparren