Search

Kaderdag en zwarte banden training 16 april 2023 Taekwon-Do IN NAE DO KWAN Utrecht

Om de paar maanden hebben wij een kaderdag waarbij onze gehele kader elkaar kunnen zien en spreken. Wij gaan dan ook in op de nieuwste ontwikkelingen binnen ITF Taekwon-Do en het lesgeven wordt dan doorgenomen. Update International Umpire Course 25-26 feb Tampere Finland, waar Boosabum Audrey en Saseong James bij aanwezig waren. Theorie en oefeningen tav :Vuist tegen discriminatie waar wij als club nu in de provincie zijn aangesloten na het succesvolle project in de stad Utrecht.

Aansluitend de zwarte banden training waarbij ook de nieuwste technische ontwikkelingen en natuurlijk ook de tuls werden getraind, Boosabum Kayden en Fleur die s’morgens aanwezig waren bij de training van ITF Nederland sloten samen met Boosabum Cala uit Groningen ook aan.