Search

Feest 50 jaar Taekwon-Do  IN NAE DO KWAN Utrecht 18 feb. 2023

Wij hebben inmiddels ons 30 jaar en 40 jaar jubileum gevierd en dus kon ons 50 jaar ook niet uitblijven.Vanaf 1973 zijn wij al bezig met onze ITF Taekwon-Do en zijn nog steeds de oudste en grootse club in de provincie Utrecht.

Voordat op zaterdag 18 februari het zo ver was kwam er wel wat voorbereiding bij kijken. 

Wat gaan wij precies doen, welke presentjes voor de TKD Cool Kids, andere jeugdleden, volwassen, de ouders en onze locatie houders. Foto’s uit de oude doos opzoeken en scannen. Welke catering kiezen  voor wie en dan nog reserveren. Uitnodigingen versturen en ons kader informeren wie wat waar wanneer en hoe, taarten bestellen en onze fotograaf Abbas informeren. Wie gaat welke lessen verzorgen, wanneer snijden wij welke taart aan en wanneer roepen wij de oudgedienden naar voren. Maw dus een heel draaiboek maken.

Het is altijd wel spannend en dat begint de avond ervoor als alles versiert wordt, wat toch wel wat tijd in beslag neemt . Maar Sabum Randy, Tara, Boosabum Liesbeth, Ikrame en Audrey hebben hun best gedaan en het resultaat mocht er wezen.

De dag begon om 09.00u, kader voor de laatste keer informeren, ook waar bv de nooduitgangen zijn.Stipt om 10.00u begon de les voor de TKD Cool kids, door Sabum Mohamed en  Boosabum Sam, Audrey, waarbij de ouders actief meededen gevolgd door de oudere jeugd.

Deze les werd gegeven door Sabum Mohamed el F, Boosabum Jeroen, Jonathan, Jurg , Nadia, Tim, Joey en natuurlijk met de steun van Boosabum Tji-Way en Ikrame.Helaas moesten wij wel veel leden en hun ouders teleurstellen aangezien er al 58 kids zich hadden opgegeven inclusief een of twee ouders.Wij hadden de maximale capaciteit en dus ook de veiligheid van de zaal bereikt 120 personen inclusief onze kader.

Na de jeugdlessen kwam er een de spectaculaire demo van ons wedstrijdteam (Boosabum Kayden, Silke, Deena, Gideon en Kenya) olv Sabum Randy waarbij Boosabum Audrey ook nog een belangrijke acteerrol speelde.

Daarna een groepsfoto wat altijd een uitdaging is met 120 personen. 

Zonder onze locatiehouders en kader zou het nooit gelukt zijn om zo succesvol te worden en daarom werden de locatiehouders ook in het zonnetje gezet evenals sommige oudleden, Sabum Vousia, Boosabum Edwin, Hans, Wim, Gerald en Petra.

Natuurlijk ook Sabum Kiet en Phil waarmee wij samen de club Taekwon-Do IN NAE DO KWAN van Eric hebben overgenomen.

Boosabum Liesbeth en Saseong James werden nog verrast met een heel mooi cadeau van canvas met ons logo gemaakt van alle foto’s door de jaren heen, naast de vele bloemen en nog andere cadeaus.

Ook werden wij verrast met een mooie taart van Sabum Randy (van een dobok met zwarte band, erg mooi) die ook de foto presentatie door de jaren heen aan elkaar heeft geplakt. Evenals een persoonlijke videopresentatie van hemzelf, vrienden en mede Taekwon-Do beoefenaars uit binnen en buitenland.Zie de gehele presentatie https://www.youtube.com/watch?v=FBUmlYoROQo&t=2s

Hierna kon eindelijk Boosabum Liesbeth en Sabum Randy de twee taarten aansnijden en konden de volwassen daarvan genieten. Voor de jeugd waren er apart cakejes ook met ons club logo erop.

Om 13.00 begonnen wij met de les Korean Kickboxing wat toch wat anders is metname de combinatie qua boks technieken en 14.00u de les Escrima waarbij de polsen flexibel moeten zijn.

De dag was nog niet ten einde want Boosabum Liesbeth had nog een pub quiz voorbereid voor ons kader en genodigden met als winnaar Boosabum Nathan.

De feestdag eindigde met een uitstekende Indische catering waar iedereen lekker van gesmuld heeft.

Nu op naar het volgende jubileum.

Link naar krantenartikel VAR https://www.varnws.nl/stichtsevecht/sport/35754/taekwon-do-in-nae-do-kwan-viert-50-jarig-jubileum

Foto albums: Feestlessen de week voor ons 50 jarig feest