Search

SSTK Open 11 feb. 2023 Taekwon-Do IN NAE DO KWAN Utrecht

SSTK Open 2023

Afgelopen weekend werd het Sportschool Tim Kool Open gehouden. Een kleinschalig toernooi voor de beginnende wedstrijdsporter. Jeugd, junioren en senioren met een lage band kunnen hier ervaring opbouwen voor de grotere toernooien.

Onze club was met 6 deelnemers gekomen, te weten, Miles, Sascha, Sam, Lara, Layane, en debutante Ellae noor.

Begeleidt door coaches Clyde en Sabum Randy en als scheidsrechters kwamen mee Boosabums Sylvester, Winnie, Kayden en Deena.

Om 8.30 verzamelden we bij de sporthal in Berkel en Rodenrijs. Na de opening en een gezamenlijke warming up met mascotte Timmie de Tijger konden we van start gaan. En dat was even rennen geblazen. Omdat we deze keer maar 2 coaches hadden en 6 deelnemers die allen tegelijk moesten, was het soms even puzzelen en sprinten voor Clyde en Sabum Randy.

Niettemin hebben onze toppers het voortreffelijk gedaan. 

Lara werd 3e bij de tuls, een knappe prestatie voor haar 2e toernooi. Bij sparren heeft ze weer ervaring kunnen opbouwen en ze word alleen maar beter hierin.

Layane was in topvorm. Ze werd verdiend 1e met sparren en ook nog eens 1e met de tuls. Het mooie van haar is, ze luistert heel goed naar haar coaches en past meteen aan waardoor ze alleen maar beter wordt.

Sam werd 2e met sparren en dat is erg goed. Als kleinste van de poule tegen reuzen vechten en toch nog de partij naar zich toe trekken, dat is heel erg knap.

Miles werd zeer verdiend 1e met de tuls. Hij liep heel mooi en krachtig en won elke partij.

Bij het sparren was hij iets te gretig en verloor helaas net voor de prijzen. Maar ook hier weer een wijze les bijgeleerd.

Sascha werd ook zeer verdiend 1e bij de tuls. Hij liep erg mooi en won overtuigend van oudere en grotere kids. Bij het sparren ging het super tot hij in de finale zo’n harde trap op zijn been kreeg en dus niet meer door kon gaan. Hierdoor haalde hij de 2e prijs.

Ellae noor haar eerste tul en spar wedstrijden gingen erg goed. Ook al haalde ze geen prijs bij haar allereerste toernooi, ze heeft laten zien dat ze een geweldige toekomst kan hebben in Taekwon-Do want ze was voor niemand bang, ook al waren haar tegenstanders veel groter dan haar. Zij komt er wel.

Met 6 leden 4x goud, 2x zilver en 1 x brons halen is natuurlijk weer een hele mooie prestatie van onze leden. En dat betekent heel veel goeds voor de toekomst .

Foto’s Rob Batenburg .https://photos.google.com/share/AF1QipNlADMzIKBIZiXGI2VuSAM_qTJliUu7u7DEEzcDoder0HRAkOApSp2Tq129QGyAaQ?pli=1&key=eWdlMDk1cV9XSTRXYnEwamNHYjdsLTlwekV0ZDVn

Taekwon.