Search

Wokshop lach yoga Utrecht Taekwon-Do IN NAE DO KWAN

Saseong James en Boosabum Liesbeth volgen regelmatig workshops en nu lach yoga. Net als onze laatste Taekwon-Do tenet, onbedwingbare geest , grenzen verlegen, uit je comfort zone gaan en ervoor gaan. Iedereen weet dat lachen een positieve invloed heeft op je mentale en geestelijke gesteldheid . Iedereen weet dat na een lekkere lach om een grap, scene etc voel je je gewoon beter, je spieren ontspannen vooral in je gezicht en door aanmaak van gelukshormoon endorfine gaat je stress niveau omlaag evenals door de aanmaak van  serotonine (verbeteraar van je stemming en geluksniveau) en dopamine ( zorgt ervoor dat je je gelukkig voelt). Natuurlijk komt het wat geforceerd en gemaakt over maar iemand zien lachen werkt ook lachwekkend.Dmv verschillende oefeningen vanaf ademhaling tot verschillende grapjes werden wij door de lach workshop geleid.