Search

Zwarte banden training Taekwon-Do IN NAE DO KWAN

Naast onze kadertrainingen houden wij als club ook zg zwarte banden trainingen (24 dangraadhouders) zodat ze van de acht locaties samen kunnen trainen en zo wij behalve up to date blijven het team gevoel versterken. Saseong James begon om iedereen uit hun comfortzone te brengen met een aerobic warming up op muziek waarbij de heren voor de spiegel hun eigen bewegingen konden volgen tot hilariteit van de dames. Als Taekwon-Doins moet je ritme gevoel hebben idem bij het tul lopen. Daarna team versterkende oefeningen met een ballon en dan ook nog sportspecifiek met Taekwon-Do trappen en de tenet onbedwingbare geest. Tussendoor voorwaardelijke plyometrische oefeningen voor sprongkracht en armen afgewisseld met core oefeningen .De technische aanwijzingen van de eerste online AETF technische seminar (dec .2022) doorgegeven. Natuurlijk de hoogste tuls per dangraad. Het was naast hard trainen ook lachen ,gieren en …..