Search

Kerstdiner 23 dec. 2022 Taekwon-Do IN NAE DO KWAN

Na twee jaar Corona kon het eindelijk weer ons traditionele Kerstdiner en nu ook op onze nieuwe locatie in Maarssen waar de indeling beter uitkwam. Francis, Wim, William, Sjoerd van ITF Harmony , Boosabum Ikrame en Sabum Randy waren samen met ons eerder om alles te versieren.

Wat zeker gelukt was want het zag er prachtig uit. Qua eten was het een “All you can eat Culturele reis”. Even een kleine opsomming : Indisch, Surinaams, Koreaans, Franse kip, Rissoles, Soto soep, Lasagne, puree met bakkeljauw, Russische salade, worsten van zelf geschoten zwijn, sushi, Chinese nasi, Indische bami, Surinaamse bara, spekkoek, soesjes, pannenkoeken, Marokaans kip bastilla, Spaanse tortilla , risotto etc etc.

Het was wederom geslaagd en iedereen heeft lekker genoten van alles, bijgepraat en nu op naar een gezond maar ook sportief 2023.