Search

Eerste online technische seminar AETF

Op 17 en 18 dec. 2022 was er in totaal een acht uur durende online seminar van de technische commissie AETF olv Master Jedut, Lylian Doulay,Suska, Alexandru Muresan, Orlando Saccomanno ook aanwezig waren Gm Marano en Lan. Vanuit onze club waren Sabum Randy, Mohamed, Boosabum Jonathan en Saseong James aanwezig. Helaas waren wij de enige vanuit ITF Nederland.

Onderwerpen die behandeld werden: het belang van warming-up en diegene die Master Jedut kennen heel veel intensive maar ludieke oefeningen. Fundamentele oefeningen. Tuls van Chon Ji t/m Choi Yong. Zelfverdediging, stepsparring. Sparringstechnieken en op welke wijze train je beentechnieken, haardingstechnieken en kampioenen niet te snel willen opleiden tov algemene leden van de club en passie houden en blijven trainen en jezelf ontwikkelen ook op latere leeftijd.