Search

Nederlandse Kampioenschappen 2022 ITF Nederland Taekwon-Do IN NAE DO KWAN

Afgelopen zondag 13 nov. 2022 werden de Nederlandse Kampioenschappen ITF Taekwon-Do gehouden in de sporthal Naestenbest in de plaats Best. 

Hier mochten 222 deelnemers strijden om zich een jaar lang de beste van Nederland te mogen noemen.

Onze club was ingeschreven met 17 leden van het wedstrijdteam. Dit waren: Boosabum Kayden, Fleur, Myrthe, Gideon, Ana, rode banders,Kenya, Silke, Deena, Jack ,Ilias en de gekleurde banders Ryan, Layanne, Sascha, Rodi, , Noah, Sam en Miles.

Helaas moest Miles afmelden door een ontsteking in zijn vinger. Hopelijk is hij gauw weer beter en van de partij.

De scheidsrechters van de dag waren Boosabums Audrey, Tji-Way en Abbas.Het team stond onder leiding van Sabums Mohamed en Randy, Boosabum Sylvester en Clyde.We vertrokken om 7u in de ochtend om op tijd bij de weging te zijn en gelukkig was iedereen op gewicht en lengte.

Het toernooi werd geopend met een huldiging van alle deelnemers van het Nederlands Team die met het EK in Spanje en Kroatië hebben meegedaan. Hierbij werden de prijswinnaars van onze club, Myrthe en Ana ,naar voren geroepen en in het zonnetje gezeten, Saseong James voor het verzorgen van alle topscheidsrechters en Sabum Randy als de bondstrainer. 

Vervolgens werd het toernooi gestart en mochten we weer genieten van mooi Taekwon-Do waarbij onze leden echt top hebben gepresteerd. Dit resulteerde weer in een toppositie op de ranking, aangezien we de beste club van het toernooi waren met 12 gouden medailles, 10 zilveren medailles en 5 bronzen medailles. Nu al vijf toernooien achter elkaar.

Ryan haalde een 2e prijs met special Techniques

Layane haalde een 2e prijs met sparren

Kenya haalde een 1ste prijs bij sparren en een 3e prijs bij tuls

Sascha haalde een 2e prijs bij sparren en een 2e prijs bij tuls

Rodi haalde een 2e prijs bij tuls

Sam haalde een 2e prijs bij sparren

Noah haalde een 3e prijs bij sparren

Ilias haalde een 1ste  prijs bij sparren en een 3e prijs bij tuls

Jack haalde een 3e prijs bij sparren

Ana haalde een 1ste  prijs bij sparren

Gideon haalde een 1ste prijs bij sparren

Silke haalde een 1ste prijs bij sparren en een 3e prijs bij tuls

Deena haalde een 1ste prijs bij tuls en een 2e prijs bij sparren

Fleur haalde een 1ste prijs bij tuls en een 2e prijs bij sparren

Kayden haalde een 1ste prijs bij sparren, een 1ste prijs bij tuls en een 2e prijs bij special techniques

Myrthe haalde een 1ste prijs voor sparren, een 1ste prijs bij power, een 1ste prijs bij special techniques en een 2e prijs bij tuls. Ze presteerde het bijna om allround Nederlands kampioen te worden wat niet vaak voorkomt. Dus erg knap.

Al met al zijn we weer mega trots op iedereen en kunnen we het jaar afsluiten met een geweldige 1ste plek op de ranking. Op naar volgend jaar!!!!!

hier de link van Rob Batnerburg met mooie foto’s

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fhome.mycloud.com%2Faction%2Fshare%2Ff5bb37e5-f887-4f0e-911f-3b6676cf08b2%3Ffbclid%3DIwAR3TM8aO4trCLRuPYZq2Qgz9xkxdQ04vBlGGFgoP0RZVWEjPH_yK_w-yJ14&h=AT1VCnEWfQxsmiSK04BFdqBWGTeEbQIG7EVldqP1Y88U-n_yfFw5kH-0pAZwUQXUOYuRHwVfHwh7fcbCR0Z0ohUOJRkchGszMBg3YF6v8BKb1U-WhomHkkUsuGtL8vFm6w&__tn__=-UK-R&c[0]=AT2bdjydgc-VswXMYwttODH7SMtF7cMXDggNQzCkTIwMxznejUOf_219jd91XUuHAvhMDrM2IN_etbHvK93xv132jX1AyE8wZ77ANiqPHOnnGLwJLffdbrcMx-eeaf0nfReDpmcz7tuztwAGmLoaVe846LXK1mouhvVxPvxbfnJM-UgEZo85