Search

Wedstrijdtraining 4 sept. Taekwon-Do IN NAE DO KWAN

Dit weekend was een druk Taekwon-Do weekend , met een scheidsrechterscursus, strandtraining en ook nog wedstrijdtraining, waarbij het wedstrijdteam blijft groeien met nog drie leden. Het accent lag op welke oefeningen kan je bedenken om een techniek nog beter uit te kunnen uitvoeren oa kracht, balans, coördinatie, lenigheid, mobiliteit oefeningen.Bij het sparren mentaal goed voelen, hoe nemen leden aanwijzingen tot zich en op welke wijze wil men gecoacht worden waarbij er een focus moet blijven tav alle ouders en andere leden die enthousiast aanwijzingen geven. Verder getraind op de as demo zaterdag 10 sept. 16.00 He leen festival /https://www.facebook.com/100067159575905/posts/pfbid0HbNFnryNEUiACoch8yWjPDuGr5YiRW8Ftd8vpRZM5oCh6tf5448b5nyie17rWbWRl/

Twimmyo yop chagi om een aanvaller