Search

Danexamen Sabum David 6ed Taekwon-Do IN NAE DO KWAN

Sabum David (Twimyo Taekwon-Do, lid CTO ) heeft gekozen om examen te doen bij Saseong James. Sabum Tim, Rory, Grazillia , Sahyun Martijn en Robert zijn hem al voorgegaan. Naast de examens eisen van ITF Nederland waren er extra eisen, zoals van elke dangraad een of meerdere tuls, Radix toepassingen van de examentuls So-San en Se-Jong, . Radix technieken toepassen was een uitdaging en altijd uit de comfort zone. Ook extra breektesten technieken uit de tuls .Iedereen kan wel een techniek uitvoeren in een tul maar is de toepassing wel begrepen en toepasbaar bij een breektest, waarbij rekening moet worden gehouden met het protocol, juiste hoek, afstand en hoogte. Het was voor Sabum David dus niet de makkelijkste weg die hij gekozen heeft.Theorie bestond uit het delen van kennis wat kracht aangeeft.

Na twee uur kwam het verlossende antwoord, geslaagd. Van harte gefeliciteerd. De feedback van Sabum David, zijn leraren Boosabum Menno, Marco en Anne: spannend , extra exameneisen, eerlijk, beoordeling goed niveau, prima ontspannen sfeer. Zo doorgaan.