Search

Jeugddag 28 mei 2022 Taekwon-Do IN NAE DO KWAN

Eindelijk konden wij na de Corona een gezamenlijke activiteit organiseren en dus een Jeugddag voor alle jeugd, vanaf de TKD Cool Kids 3-5 jaar en de overige leden tot en met 12 jaar.De organisatie was in goede handen van Boosabum Jeroen en Tim die een activiteit moesten organiseren nav het behalen van hun eerste dangraad. Het was even puzzelen want bij de Doornse gat was het toilet gebouw niet open aangezien er een nieuwe beheerder van het terrein zou komen. Toiletten zijn met de jeugd namelijk bijna een vereiste. Na veel overleg met de gemeente en recreatie midden nederland konden wij terecht op de Haarrijnse plas in Utrecht. De uitdaging zou zijn: wordt het boven de 20 grd worden dan werd het heel moeilijk tussen de normale bezoekers.

Gelukkig was het 16grd met af en toe de zon, perfect.Er waren een record aantal deelnemers van 129 jeugdleden en gelukkig heel veel kader , 21 leraren en begeleiders. 

De Jeugddag bestaat uit een Taekwon-Do gedeelte ( tuls, speciale technieken, hosinsul/radix, tussentraining etc) en een gedeelte met een spel element.

Van tag spelletjes, water pokemon, vier op een rij, rugby , koreaanse serie suicide squad, slingertikker tot aan water dragen.Natuurlijk een eindspel en oefeningen in het waterrand met uiteindelijk de groepsfoto.

Om alle leraren en begeleiders te bedankten sloten wij de dag af met een Indonesische catering want zonder hun is deze dag niet mogelijk.

Zie foto album hieronder , met dank aan Boosabum Hans en Liesbeth. Link Video opname