Search

Holland Cup 29 mei 2022 Taekwon-Do IN NAE DO KWAN

Afgelopen weekend werd de editie van de Holland Cup 2020 gehouden na een uitstelling van 2 jaar door het Corona virus.Het toernooi werd, naast de deelnemers uit Nederland, ook bezocht door de landen, België, Duitsland, Engeland, Canada, Maleisië, Noorwegen, de Uk en zelfs de USA.

In totaal kwamen er 330 deelnemers die in totaal 539 klassen bezetten in de categorieën tuls en sparren.

Coaches Sabum Randy en Mohamed, Boosabums Sylvester en Jonathan en Clyde waren met de scheidsrechters van onze club, Boosabums Audrey, Tji-Way en Jeroen, afgereisd naar Pijnacker waar het gehouden werd. Aangemoedigd door de vaste club fans, de ouders van de deelnemers, maar deze keer ook leden van onze club die kwamen kijken.

Het was ook weer fijn om vele sporters van binnen en buitenland te zien op een toernooi in Nederland. Na de opening en de staande ovatie voor alle scheidsrechters die de hele dag zwaar werk moeten leveren om alles in goede banen te leiden, werd het toernooi begonnen.

Bij dit toernooi was er naast de vaste onderdelen tuls en sparren, ook een overall Poule. Dit was voor alle zwarte banders, junioren en senioren, die de eerste, tweede of derde prijs hadden gehaald. Zij konden dan onderling met sparren en tuls nog eens een competitie doen wie de beste van de dag is. De prijs was een unieke oranje klomp met de Holland Cup 2020 tekst erop.

Ons team heeft een geweldige prestatie geleverd met de volgende resultaten:
Miles haalde een 1e prijs bij de tuls en ook de 1e prijs bij het sparren.
Noah haalde een 1e prijs bij het sparren.
Christopher haalde een 1e prijs bij de tuls.
Deena haalde een 3e prijs bij de tuls.
Silke haalde een 3e prijs bij de tuls en een 1e prijs bij het sparren.
Ilias haalde een 3e prijs bij het sparren.
Kenya haalde een 2e prijs bij het sparren.
Gideon haalde een 1e prijs bij het sparren.
Kayden haalde een 2e prijs bij het sparren, een 1e prijs bij het sparren en werd ook nog eens overall winnaar in de open poule.
Fleur haalde een 1e prijs bij het sparren en werd ook nog winnaar in de open poule.
Jack haalde een 3e prijs met sparren.
Luke haalde een 3e prijs met sparren.
Myrthe haalde een 2e prijs met tuls, een 1e prijs met sparren en werd ook nog 1e in de overall poule.
Rodi viel deze keer niet in de prijzen maar kwam dat zal bij het volgende toernooi wel weer goedkomen.

Met in totaal 10 keer goud, 3 keer zilver en 5 keer brons werden wij ook nog eens het beste team van het toernooi. Dit is het 3etoernooi waarbij wij als beste club zijn geëindigd en daar zijn wij vreselijk trots op!