Search

Wedstrijdtraining mei Taekwon-Do INNAE DO KWAN

Afgelopen zondag werd er weer hard gewerkt door het wedstrijdteam van Taekwon-Do IN NAE DO KWAN op onze maandelijkse wedstrijdtraining.Er werd gewerkt aan een aantal basisonderdelen voor de tuls en daarna werden alle tuls doorgenomen. Hierbij werd er weer gelet op de diverse key points van de tuls en in groepen werd er dan door elkaar verbeterd. Daarna werden willekeurige tuls genoemd in de groepen omdat bij het aankomende toernooi, de Holland Cup, er verplichte tuls gelopen moeten worden.
Bij het sparren werd er gewerkt aan scherpte, leren openingen zien, het afleiden van je tegenstander, en hoe je je achterste hand, wat vaak een risico aanval is, slim te gebruiken.
Er werd afgesloten met een conditietest om te kijken hoe een ieder ervoor staat na de twee weken vakantie.