Search

Maarssense Taekwon-Do club IN NAE DO KWAN succesvol op EK ITF Taekwon-Do

Kranten stukje https://www.varnws.nl/regio/stichtsevecht/sport/31041/maarssense-taekwon-do-club-succesvol-op-ek-itf-taekwon-do

ma 16 mei 2022, 13:32    Sport 

  • MAARSSEN > Begin deze maand werden er in Porec, Kroatie, de Europese Kampioenschappen ITF Taekwon-Do gehouden voor de junioren en senioren. Bondstrainer Randy Brouwer (uit Maarssen) was samen met het Nederlands Team dat onder andere bestond uit de leden van de club uit Maarssen, Kayden Lingers, Myrthe van der Veer, Ana Hemmer, Fleur Faasen en Gideon Vogler, afgereisd en haalden in totaal 5 zilveren medailles en 1 bronzen medaille.

Ana en Myrthe haalden na zeer spannende sparringspartijen de zilveren medaille en mogen zich een jaar lang vice Europees kampioen noemen.