Search

Nederlands team Taekwon-Do IN NAE DO KWAN

Zondag 27 maart was de laatste training van het Nederlands team voor het EK in Croatia 27 april-2 mei. Boosabum Fleur, Kayden, Ana, Myrthe, Gidoen en Sabum Randy ( ook lid van TSC samen met sabum Stephen en Vincent )zullen hun best doen in deze rare tijd voor een ieder. Na een ludieke warming up werd er door Saseong James gewerkt aan het technische niveau waarbij verbindingen gelegd werden met de vorige trainingen , power en sine wave en het toepassen van de trainingsecrets. Ook dat de ene scheidsrechters meer gefocusseerd is op de aanhaalpunten, de andere op de hoogte, of de verschillende motions etc. Maw de wedstrijdleden moeten dat allemaal ook weten en toepassen. Sabum Randy en Stephen gingen bij het sparren door met druk oefenen en verschillende drills, waarbij Sabum Kevin doorging met het kracht genereren bij de breektesten.