Search

Danexamen Boosabum Jeroen en Tim Taekwon-Do IN NAE DO KWAN

Na een lange voorbereiding en proefexamen was het dan zover, het danexamen voor Jeroen en Tim nog net voor de harde lockdown. Het was best moeilijk om in deze afgelopen jaar , waar er wel/niet binnen getraind mocht worden , van verschillende locaties en ook nog beiden perfectionistisch. Maar het resultaat was er wel naar, goed examen vooral hosin sul, de matsogi’s en de radix technieken waren uitstekend voor elkaar, naast de verplichte tuls en breektesten ( geholpen door Boosbaum Sylvester en Rob) .Het mooiste was dat beide kandidaten nog hun eigen specialiteit/expertise naar voren mochten laten komen, waarbij Boosabum Tim koos voor een twimmyo yop chagi, bekend van de Skoda reclame en Boosbum Jeroen wat Taekwon-Do voor hem bekend ene nu nog mee dmv voor de tenets en Way of Life . Beide heren van harte gefeliciteerd