Search

Leden Taekwon-Do IN NAE DO KWAN naar EK La Nucia Spanje

Eindelijk is het volgende week dan zover en gaat het Team van ITF Nederland richting Spanje waar van 24-27 november de Europese Kampioenschappen zullen plaatsvinden. Na ruim 1,5 jaar zonder internationale wedstrijden, maar wel gemotiveerd blijven en vooral door trainen olv Sabum Randy gaan onze leden voor de medailles. Sabum Randy zal het heel druk krijgen als bondstrainer/coach van niet alleen onze leden maar ook van anderen.

Voor vertrek as.maandag zal het nog even spannend worden aangezien iedereen een negatieve PRC test moet laten zien en bij aankomst wordt iedereen wederom getest. Hopelijk zal niemand in quarantaine moeten.

Alles is te volgen via de website https://www.sportdata.org/taekwondo_itf/set-online/veranstaltung_info_main.php?active_menu=calendar&vernr=274#a_eventhead Zie onder kopje timetable, loting en statistieken.

Saseong James die samen met nog twee andere leden van de Tournament & Umpire committee al maanden bezig is met de organisatie aldaar om alles te regelen vanaf hotels, catering, inschrijvingen, lotingen, schema tot en met protocollen die constant veranderen gezien de situatie van Covid .

Wij wensen Sabum en onze junior leden, Boosabum Kayden, Fleur, Myrthe, Ana en Gideon veel succes evenals de meereizende ouders en thuisblijvers. Hieronder een groepsfoto met de materialen ( dobok, beschermers, trainingspak, t shirts) gesponsord door Top Ten.

Inclusief Boosabum Tessa uit Zeewolde die even mee kwam trainen.