Search

Laatste GWT voor het EK Spanje

Afgelopen zondag was de laatste Gesloten Wedstrijdtraining voor het Nederlands Team van ITF Nederland.

Nog twee weken en dan vertrekt het team naar La Nucia in Spanje. 

Van onze club zullen Boosabums Kayden, Fleur, Myrthe, Ana en Gideon gaan strijden voor de Europese titel. Het toernooi zal begeleidt worden door diverse top scheidsrechters uit heel Europa en deze staan onder leiding van onze eigen Saseong James.

Het Nederlands Team zelf staat o.a. onder leiding van Sabum Randy.

Tijdens de laatste training werden de laatste puntjes op de i gezet en werd er ook gewerkt aan het mentale gedeelte. Er werd besproken hoe je je moet voor bereiden voor het toernooi en op de dagen van het toernooi zelf. 

Daarna werden de tuls behandeld onder begeleiding van Saseong James, Sahyun Ron van der Lee, Sabums Stephen Tapilatu, Rory de Vries en Randy.

Wij wensen het hele team veel succes!