Search

Bijeenkomst Locatiehouders Taekwon-Do IN NAE DO KWAN

Het is belangrijk om als club , de leraren die verantwoordelijk zijn voor onze acht locaties, regelmatig te zien en naast club/Taekwon-Do gerelateerder onderwerpen lekker bij te kletsen. Dat tov onze kadervergaderingen waarbij de assistenten en vrijwilligers ook aanwezig bij zijn.

Dus afgelopen zondag 24 oktober eerst onze dobok aan. Wij zijn begonnen met het mentale gedeelte wat vaak tijdens het beoefenen van Taekwon-Do onder belicht wordt , het mediteren. Verder nieuwe inzichten, spelletjes en werkvormen geoefend daarna lekker eten besteld en heeft Boosabum nog theorie behandeld over het belang van bewegen van onze leden bij het verkrijgen van de juiste botdichtheid en saropenie (een lage spiermassa op oudere leeftijd 40+j).

S’morgens hebben de EK gangers OLV Sabum Randy/Saseong James hard getraind maw een volle Taekwon-Do zondag. In de herfstvakantie in totaal al vier keer.