Search

Battle of Lowlands 9 okt 2021 Taekwon-Do IN NAE DO KWAN

Eindelijk mochten wij na ruim 1,5 jaar weer fysiek naar een wedstrijd gaan. Omdat er niet meer op QR code werd gecontroleerd hebben wij samen besloten dat Sabum Randy, Mohamed en Audrey thuis zouden blijven aangezien de impact te groot zou zijn mochten ze ziek worden, hoe moeilijk dat ook was. Maar gelukkig was het wedstrijdteam in goede handen van de coaches Clyde, Boosabum Sylvester en Simon. Samen met de scheidsrechters Boosabum Jeroen, Tji-Way, Rob en Tim. Waarbij het thuisfront dmv alle foto’s , video’s opnames en whats app berichten van de coaches , alle ouders en supporters geïnformeerd werden.

Myrthe liep goed haar tulls helaas verloor ze van Fleur in de finale. Met sparren won ze van Ana en Robin. Een wel verdiende 1 plek. Heel mooi resultaat.

Deena versloeg de een na de ander met 4-1 in de tulls wedstrijden en werd dik verdiend 1e. Met sparren zagen we een compleet andere Deena. Je bent 4e geworden maar wat heb jij een transformatie laten zien wat je kan. Petje af.

Fleur liep heel strak en zelfverzekerd haar tuls en werd verdiend 1e. Met sparren heb je zoals afgesproken je energie goed weten te verdelen over de hele wedstrijd. Daardoor verdiende 1e plek.

Niclette haar eerste wedstrijd was heel spannend een verdiende 3e plek met tuls. Met sparren moest je de eerste paar seconden even inkomen maar je hebt al je tegenstanders goed weten te verslaan met je snelle hand technieken ( volgende keer gewoon op het hoofd stoten).

Ilias liep zijn tuls heel krachtig, behaalde de finale waar hij een klein foutje maakte en werd 2e. Tijdens het sparren was je zo gedreven dat je de langere tegenstander heel makkelijk versloeg. In de finale gewonnen van Rodi.

Kayden begon heel krachtig en mooi aan zijn tuls na een gelijk spel verloor hij helaas en werd 3e. Met sparren liet hij zich meeslepen door het spel van zijn tegenstander en verloor de eerste wedstrijd. Gelukkig herpakte hij zich en liet wel zijn eigen spel zien in de volgende pot. Verdiende 3e plek.

Gideon heeft net als Kayden zich mee laten slepen door het spel van zijn tegenstander en verloor zijn wedstrijd. Volgende keer je eigen gameplan, je hebt namelijk zoveel in huis.

Silke versloeg de één na de ander met tuls , maar in de kwart finale helaas verloren en wist met volle overtuiging de 3e plek te behalen. Met sparren deed je zoals afgesproken maar helaas verloren.

Ana heeft de eerste partij tegen Robin alles gegeven en won met volle overtuiging. In je 2e partij heb je helaas verloren van Myrthe. Een wel verdiende 2e plek.

Rodi liep goed zijn tulls maar verloor helaas zijn 2e partij. Met sparren zat hij met Lucas en Ilias. Samen hebben ze de hele pool schoongeveegd. In de finale helaas verloren van Ilias. Jouw handtechnieken zijn zeker vooruit gegaan. Een verdiende 2e plek.

Lucas helaas verloor de eerst tul wedstrijd met 3-2 van een zwarte bander. Deze partij was heel close. Met sparren deed je wat afgesproken door goed afstand in te schatten. Verdiende 3e plek.

Jack heeft helaas de 2e partij verloren met tuls. Met sparren moest je tegen een een ervaren zwarte bander. Helaas verloren maar blijf zo doorgaan, verdiende 2e plek.

Kenya won de eerste ronde tuls helaas maakte ze een foutje in haar 2e partij en verloor. Helaas niet aan sparren toegekomen door haar dikke knie. Even laten rusten en volgde toernooi ben jij weer van de partij.

Luuk deed net als Niclette en Jack ook voor het eerst wedstrijden. Nadat Luuk eindelijk mocht sparren liet hij zien wie hij was en won makkelijk de eerste partij. In de 2e partij luisterde hij heel goed en gaf zijn tegenstander de perfecte yop. Helaas verloren maar een wel verdiende 2e plek.

Qua resultaten zijn wij tevreden ook omdat wij als eerste eindigen op de medaille spiegel maar er zijn veel punten naar voren gekomen waarbij onze wedstrijdleden nog stappen kunnen en moeten maken.