Search

Workshop agressie regulatie Axioncontinu

Naast onze reguliere locaties geven wij regelmatig workshops, waarbij Taekwon-Do als middel wordt gebruikt voor verschillende thema’s zoals ” sterk staan, opkomen voor jezelf, vertrouwen” en nu aan basscholen waarbij de leerling wat niet sociaal gedrag vertonen door de Corona tijd.

Saesong James heeft nu een workshop agressieregulatie gegeven aan vrijwilligers van Axion continu een organisatie voor wonen, zorg en revalidatie met twaalf vestigingen in de stad Utrecht.

Deze vrijwilligers krijgen regelmatig te maken met agressie van o.a. dementerende bewoners tot en met familieleden Er werd gestart met een stukje theorie, wat is agressie, verbaal en non verbale communicatie, assertiviteit, verschil tussen boosheid en agressie, keuzen maken. Praktische oefeningen “stop tot hier”, en rollenspelen. Mooi was om te zien hoe de deelnemers binnen kwamen en weer weg gingen. Vol energie en behoeft aan meer.