Search

6ed Sabum Rory en Tim

Het was eindelijk na de Covid periode zover dat sabum Rory en Tim zonder restricties hun examens konden doen bij Saseong James. Naast de examens eisen van ITF Nederland waren er extra eisen, zoals van elke dangraad een of meerdere tuls, Radix toepassingen van de examentuls So-San en Se-Jong, extra breektesten technieken uit de tuls. Iedereen kan wel een techniek uitvoeren in een tul maar is de toepassing wel begrepen en toepasbaar bij een breektest. Het was dus niet de makkelijkste weg die beide heren gekozen hebben.

Ondanks de vele wereld en nationale titels , ervaring in Taekwon-Do als leraar, coach, scheidsrechter van Sabum Tim en Rory zijn het echt mensen van vlees en bloed en dus ook met zenuwen.

Na drie uur kwam het verlossende woord, geslaagd voor hun 6e dan . Van harte gefeliciteerd en gegund in deze voor een ieder moeilijke periode.