Search

Naschoolse lessen, Workshops, Sportdagen

Wij geven als club naast onze acht reguliere locaties veel workshops en lessen op basisscholen zoals in Overvecht en ook in Maarssen .

Sabum Randy was eerst op de scholen in Overvecht geweest voor tien onderschoolse lessen om de kinderen kennis te laten maken met Taekwon-Do en daarna als de kinderen het leuk vonden, konden ze inschrijven voor de vijf vervolglessen. Dit was blijkbaar een succes want er schreven over de 35 kinderen in voor de vervolglessen. Deze werden samen gegeven door Sabum Randy, Sabum Mohamed en Boosabum Audrey.

Ook waren wij aanwezig op de Sportdagen voor scholen in Fazantenkamp , Maarssen en de Ridderhof in Terwijde. Sabum Randy, Boosabum Audrey en Sam gaven verschillende rondes waarbij er fanatiek gesport werd en de basis van Taekwon-Do werd aangeleerd.

Verder hebben wij veel workshops in het teken van Trainers voor de klas gegeven in Maarssen : De Kameleon, De Wilde Wingerd, Zilvermaan .
Het mooiste is dat wij nu voor het aankomende seizoen gevraagd zijn om in de bovenbouw , wederom Taekwon-Do in te zetten als middel. De directie heeft gemerkt dat de lessen Taekwon-Do , de tenets, een positieve invloed hebben op de leerlingen aangezien ze door de Corona zich niet sociaal gedrag zijn gaan vertonen.

PHOTO-2019-10-25-21-26-21.jpg