Search

Nieuwe locatie Taekwon-Do IN NAE DO KWAN Industrieweg 64 Maarssen

In deze Corona tijd waarbij iedereen een moeilijke tijd doormaakt zowel persoonlijk, werk als op sportief gebied zijn wij als club wel positief bezig geweest.
Onze oude eigen locatie vonden wij niet Corona proef genoeg qua ventilatie mede daarom zijn wij op zoek gegaan naar een andere lokatie.Een ouder kwam met een tip voor een nieuw pand.Wel op de eerste etage maar veel licht, ventilatie en betere ligging qua zichtbaarheid.
Nadat het maanden duurde voordat wij een vergunning kregen van de gemeente mocht de verbouwing plaatsvinden.Aangezien het een kantoorpand was moesten alle kantoortjes gesloopt worden evenals het systeemplafond en daarna weer opbouwen.In drie maanden tijd is het ons gelukt ism de verhuurder, ons kader en leden, ook omdat de oude locatie netjes en leeg opgeleverd moest worden.Zoals iedereen wel weet: verhuizing brengt altijd wel stress met zich mee.Wij zijn heel trots op het resultaat, een mooie grote trainingsruimte , twee grote kleedkamers, douche, wachtruimte en een grote kantine met lekkere zitbanken en dat allemaal Coronaproef qua looplijnen, ventilatie en ook nog eigen parkeerplaatsen.
Natuurlijk verklaren andere ondernemers ons voor gek aangezien en natuurlijk is het een flinke investering is in deze moeilijke tijd.Maar stilstaan is natuurlijk geen optie.
Nu hopen dat wij snel weer binnen mogen trainen.