Search

Talentontwikkeling Brede school Overvecht TKD IN NAE DO KWAN

Al jaren geven wij overdag les aan de twaalf basisscholen in Overvecht om zo de kinderen in aanraking te laten komen met Taekwon-Do. Cultuur, Media en andere sporten dragen ook hun steentje bij. Om zo de vaardigheden van de kinderen op het gebied van Vreedzaam en Talentontwikkeling ( sociaal-emotioneel, cognitief, fysiek en creatief) binnen en buiten schools te ontwikkelen. Ondanks de lockdown moet er aankomende periode gepland worden en is het een hele puzzel om per school tien lessen te verzorgen naast alle aanbieders.

Sabum Randy als leraar en Saseong James waren online aanwezig. Waarbij expliciet Taekwon-Do even genoemd werd waarbij er naast verdedigingstechnieken er ook verkeerssituaties naar voren komen. In het kader van goed burgerschap. Waarbij de Taekwon-Do tenets een belangrijke rol in spelen.