Search

Examens dec. 2020 Taekwon-Do IN NAE DO KWAN

Ondanks de corona crisis zijn de meeste lessen door gegaan met in acht neming van de RIVM regels en dus was het wel spannend voor de leden, leraren, ouders en verzorgers ( die mochten er namelijk niet bij zijn) hoe het zou zijn. Naast de theorie moesten de examenkandidaten natuurlijk laten zien dat ze de leesstof beheersten. Voor locatie Springweg, jeugd was het extra spannend aangezien er geen fysiek examen kon plaatsvinden maar via Zoom. Voor sabum Randy was het een uniek belevenis maar erg vermoeiende op een scherm turen en dan ook nog beoordelen.

Nu gaan wij genieten van de Kerstvakantie en Oud-Nieuw en gaan wij in het nieuwe jaar starten met Zoom trainingen. Houdt u de nieuwsbrief maar in de gaten voor het rooster en inlog gegevens.