Search

Vrijwilliger Woerden Tji-Way Taekwon-Do IN NAE DO KWAN

Afgelopen zaterdag kreeg lid Tji-Way Tang (tevens kaderlid) een speldje als verdienste voor zijn vrijwilligerswerk binnen onze club op de locatie Woerden. Deze kreeg hij van de organisatie Hart voor Woerden, die tevens een interview hebben afgenomen over zijn passie voor Taekwon-Do. Hij heeft o.a. in de maand november ervoor gezorgd dat de proeflessen van het talentenprogramma Sjors in Woerden, samen met Sabum Mohammed, Rob en Winnie, goed verliepen. Er was namelijk veel vraag voor proeflessen gekomen, samen met de Corona maatregelen was dit een behoorlijke uitdaging om dit allemaal gestructureerd in te passen in de reguliere lessen. Dat is gelukt. Verder is niets hem teveel gevraagd. Klik op de link voor het interview:  Tji-Way’s passie voor Taekwon-Do (https://www.woerdenvoorelkaar.nl/inspiratie/tji-ways-passie-voor-taekwan-do)