Search

Online IIC 11-12-13 dec. Taekwon-Do IN NAE DO KWAN

Normaal zouden er al verschillende internationale instructeurs seminars zijn geweest . Helaas kan het nu niet fysiek dus is onze wereldorganisatie voortvarend bezig want naast een IIC zoom voor Grandmasters/masters nu een voor alle zwarte banders met in totaal 1000 inschrijvingen. Van onze club deden mee: Sabum Mohamed, Randy, Boosabum Audrey, Kayden en Saseong. Net als bij een normale IIC werden,verhalen verteld, alle 24 tuls en trainingsecrets, behandeld. Waarbij er ook actief mee gedaan kon worden thuis, op kantoor en in de dojang. Na drie dagen achter elkaar hadden wij vierkante oogjes en rode oortjes maar het was wel weer leuk om iedereen fanatiek bezig te zien en wij zijn weer helemaal up to date. Nu de rest van ons kader nog.